Selecteer een pagina

Drukwerk

Een goede uitstraling

Een start als ZZP’er of kleine ondernemer kan in het begin vaak lastig zijn. Waar moet je beginnen? Wat heb ik allemaal nodig? Hoe zet ik mijn bedrijf in de spotlight en mezelf op de kaart?

Het is belangrijk dat jouw bedrijf een goede uitstraling heeft, en dan mag professioneel drukwerk niet ontbreken. Zonder een mooi visitekaartje is een potentiële klant je misschien zo weer vergeten. Bij IT-Connects kunnen we dit voor je regelen. Zo zorgen we er samen voor dat je een onuitwisbare eerste indruk achterlaat.

Er zijn verschillende soorten drukwerk, van visitekaartjes tot spandoeken. En die hebben allen één doel, zo veel mogelijk klanten bereiken op hun eigen manier. Weet jij al wat voor drukwerk jij precies nodig hebt? Hieronder een aantal die veel gebruikt worden in het bedrijfsleven;

Visitekaartjes

Een visitekaartje is een belangrijk communicatie middel. Met een goed uitziend visitekaartje verspreid je makkelijk de contactgegevens van uw bedrijf. Ideaal voor wanneer je iemand tegen komt op straat, evenementen of beurzen. Zo heeft de persoon direct alle contactgegevens van jou bedrijf.

Flyers

Het verspreiden of uitdelen van flyers is één van de oudste manieren om reclame te maken. En zelfs nu de wereld steeds digitaler wordt blijven veel bedrijven flyers verspreiden. Dit komt omdat het nog steeds gezien wordt als één van de beste methodes om offline reclame te maken.

Folders

Folders zijn altijd handig. In een folder kan je veel informatie zetten en klanten op deze manier geïnteresseerd maken. Je folders kun je gebruiken op evenementen, beurzen of als brievenbus reclame. Met een mooie folder zorg je ervoor dat jou folder direct opvalt. Zo is de kans veel groter dat de klant jou folder doorleest. Een mooi ontwerp is dus erg van belang.