Selecteer een pagina

Foto & Video

Vertrouwen en kwaliteit

Het is belangrijk om vertrouwen en kwaliteit uit te stralen naar je klanten. Wij van IT-Connects weten precies hoe we jouw bedrijf op een professionele manier kunnen vastleggen met foto en video.

Afbeeldingen voor op jouw website

De mooiste foto’s zijn natuurlijk de foto’s die u zelf maakt of laat maken door een fotograaf. Maar helaas is dit niet voor iedereen haalbaar. Bij IT-Connects is dit wel haalbaar. Wij kunnen voor u foto’s maken of opzoeken in onze databank. Wij van IT-Connects hebben abonnementen bij diverse beeldbanken waardoor u altijd de juiste afbeeldingen heeft waarvoor keurig rechten worden betaald. Op deze manier heeft u dus achteraf nooit problemen.

Video productie

Op basis van het scenario bereiden we de productie zo goed mogelijk voor. Op die manier gaan we zo efficiënt mogelijk om met de kostbare tijd en middelen. IT-Connects werkt op locatie of in de studio met uiterst professionele apparatuur aan uw productie.

Indien nodig is het mogelijk om voor uw productie speciale apparatuur in te huren. Al het beeldmateriaal wordt in hoge kwaliteit opgenomen en gemonteerd. Op deze manier garanderen wij voor uw productie de beste kwaliteit.