Selecteer een pagina

Hosting

Met webhosting krijgt u een stukje schijfruimte op een webserver. De volledige capaciteit van de webserver wordt met meerdere mensen gedeeld, de officiële term van de webhosting, is dan ook ‘Shared Hosting’, wat letterlijk vertaald wordt naar ‘Gedeelde Hosting’. Deze omgeving kunt u vervolgens gebruiken om uw website op te plaatsen. Zodra u dit heeft gedaan staat uw website online en kunnen internetgebruikers deze bekijken door met een internet browser naar uw domeinnaam te surfen.

Bij onze hosting gebruiken we fair use opslag. Dit betekent dat u nooit opslag te kort komt maar het wel op een eerlijke manier gebruikt moet worden.

Webhosting

vanaf €5,95 p.m.

Ideaal voor iedereen

Domein

1 Domein excl.
1 SSL-certificaat incl.

Opslag

Fair use Webruimte
Fair use Dataverkeer

Developer

vanaf €24,95 p.m.

Ideaal voor ontwikkelaars

Domein

1 Domein incl.*
1 SSL-certificaat incl.

Opslag

25/50/100 GB SSD Webruimte
100/250/500 GB Dataverkeer

+Onderhoud

vanaf €39,95 p.m.

Ideaal voor bedrijven

Domein

1 Domein incl.*
1 SSL-certificaat incl.

Opslag

Fair use Webruimte
Fair use Dataverkeer

* Domeinnaam alleen van toepassing op .nl of gelijkwaardig. Voor Developer betaal je eenmalige setupkosten.

Een veilige website

De veiligheid van websites wordt steeds belangrijker. Een cruciale stap hierbij is de inzet van SSL-certificaten om een beveiligde verbinding via HTTPS (veilige variant) mogelijk te maken. Daarom leveren wij bij elke hosting een SSL-certificaat, zo weet je zeker dat jou website veilig is.

8 redenen om een SSL-certificaat te gebruiken

  1. De overheid (College Bescherming Persoonsgegevens) eist van jou dat je een goed SSL-certificaat gebruikt als je persoonsgegevens verwerkt.
  2. Het dataverkeer tussen de website en de bezoeker wordt gecodeerd. Zo is het veel lastiger geworden om deze gegevens af te luisteren. Handig als je met vertrouwelijke gegevens werkt zoals betalingen of persoonsgegevens.
  3. De echtheid van de website wordt gevalideerd door de browser van de bezoeker. Zo weet de bezoeker zeker dat hij op jouw website zit en niet op een nagemaakte website (phishing).
  4. Beveiliging met SSL/HTTPS geeft vertrouwen bij je bezoekers. Je geeft het signaal dat je op een serieuze manier omgaat met je bezoekers. Over het algemeen bestellen klanten vaker en meer op bijvoorbeeld je webshop.
  5. Websites zonder SSL-certificaat krijgen een lagere waardering van Google.
  6. Google Chrome markeert sommige websites zonder SSL als niet-veilig.
  7. Het nieuwe internetprotocol HTTP/2 stelt het gebruik van TLS (SSL) verplicht.
  8. Meer dan 50% van de websites die via een desktop wordt bekeken, beschikken over een SSL-certificaat