Selecteer een pagina

Software

Aanbod voorThuisgebruik & Zakelijk

ESD’s zijn de vervangers van softwarelicenties die voorheen in een doos verkrijgbaar waren. IT-Connects bied je de keuze uit meer dan 20 merken, elk met een uitgebreid assortiment. De software wordt direct geleverd en kan indien gewenst voor u geïnstalleerd worden op locatie.

Verschillende mensen verschillende wensen.

Uit ervaring hebben wij geleerd dat onze klanten soms toch aparte wensen hebben die niet standaard mogelijk zijn met onze software. Meestal betreft het hier webshops en websites maar soms ook aanpassingen in het facturatieprogramma of onze relatiebeheer software. Daar waar wij niet de expertise in huis hebben om sommige wensen te kunnen realiseren, bieden wij als IT-Connects de mogelijkheid om deze expertise te kunnen inhuren. Niet op urenbasis maar een vooraf afgesproken prijs. Dus geen verrassingen achteraf.

Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de computer, tablets, smartphones en andere apparaten. 

Microsoft Office is een kantoorsoftwarepakket van Microsoft. Bekend van Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint en andere Office-applicaties.

McAfee, onderdeel van Intel Security, is het grootste bedrijf ter wereld dat zich specifiek toelegt op security-technologie.

Adobe verandert de wereld door digitale ervaringen. De creatieve marketing- en documentoplossingen bieden iedereen – van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken.

Kaspersky Lab is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma’s.

Het doel van Norton is het leveren van oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer om bedrijven en consumenten te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun informatie.

Trend Micro is wereldleider op vlak van internet- beveiliging, cloudbeveiliging, gegevensbeveiliging, virtualisatie, endpointbeveiliging en webdreigingen. De software is ontworpen om u op sociale netwerken als Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn veilig te stellen.

AVAST Software is begonnen aan hun missie om computers wereldwijd van virussen te verlossen. Inmiddels heeft het bedrijf filialen in Duitsland, de VS en China, distributiepartners op alle markten en een toegewijde gemeenschap van enthousiaste avast gebruikers over de hele wereld.

Antivirusoplossingen van BullGuard bieden bekroonde internetbeveiligings- en antivirussoftware die volledige bescherming geeft tegen virussen en dergelijken. Bullguard houdt zich sinds 2002 bezig met het ontwikkelen van security software, en loopt voorop als het gaat om smartphone security.

AVG levert Internet Security en Antivirus oplossingen voor thuisgebruikers en bedrijven. AVG heeft momenteel wereldwijd ca 190 miljoen gebruikers waardoor het bij 1 van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld behoort.

G DATA ontwikkelde ’s werelds eerste antivirussoftware en nog steeds zijn ze innovatieve pioniers op het gebied van IT-beveiliging. Naast de standaardbeveiliging tegen virussen, trojanen, spyware, phishing en andere malware, bieden onze oplossingen extra zekerheid.

Bitdefender is de maker van de bekroonde, internationaal gecertificeerde internet beveiligings en antivirus software. Vanaf het allereerste begin in 2001 bleef Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming tegen dreigingen.

ESET is een beveiligingsbedrijf in de IT-sector dat het hoofdkantoor heeft in Bratislava, Slowakije. Het werd opgericht in 1992 na een fusie van twee particuliere ondernemingen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot het meest succesvolle Slowaakse bedrijf in 2008, 2009 en 2010.

Panda beschermt uw pc, Mac® of Android™ apparaat tegen alle soorten bedreigingen. Profiteer van de beste antivirussoftware met real-time bescherming tegen de nieuwste kwaadaardige software. Bescherm uw gezin tegen ongepaste inhoud met de Oudercontrole die wordt meegeleverd in onze antivirussoftware.

Acronis biedt bekroonde back-up en data recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt u bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens, of deze nu fysiek, virtueel of in de cloud zijn opgeslagen.

Parallels is al jaren een begrip voor virtualisatie op de Mac. Met Parallels gebruik je Windows-, Linux- en Mac-applicaties probleemloos naast en door elkaar, zonder steeds opnieuw op te starten. Zo combineer je de nieuwste innovaties van Windows 11 (of een eerdere versie) met het beste van OS X.

De best verkopende software voor het repareren én optimaliseren van Windows computers. Een simpele muisklik volstaat om problemen te verhelpen, systemen op te schonen, snelheid te verhogen, beveiligingslekken te dichten en de pc-prestaties duurzaam te verbeteren met dagelijks onderhoud.

ABBYY is de meest innovatieve ontwikkelaar van software om ‘grafische’ bestanden om te zetten naar tekst of anderszins bewerkbare bestanden of naar doorzoekbare PDF’s. U kunt rechtstreeks van Scanners of Faxen bestanden door ABBYY laten verwerken tot weer volwaardige MS-office documenten.

Magix ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1993 multimediasoftware. Daarmee hebben ze voor iedereen de passende oplossing voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto’s, afbeeldingen, websites, video’s en muziek.

Ciel software geeft u de mogelijkheid om uw boekhouding te beheren op een eenvoudige en efficiënte manier zonder specifieke kennis nodig te hebben in het domein van boekhouding. Ciel biedt een gamma van volledige software voor op vlak van facturatie, voorraadbeheer en BTW aangiften.

Of het nu gaat om de beste endpoint bescherming, strategieën voor cybersecurity of incidentrespons, F-Secure biedt een oplossing voor al uw beveiligings- behoeften.